spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăExclusivSCANDAL ÎN PSD SECTOR 1: Un deputat sare la bătaie, lacrimile lui...

SCANDAL ÎN PSD SECTOR 1: Un deputat sare la bătaie, lacrimile lui Cati Andronescu și o discotecă UPDATE:

-

Situație tensionată în organizația PSD sector 1 condusă până recent de eurodeputatul Cătălin Ivan și în fruntea căreia a fost uns de conducerea partidului deputatul Dan Tudorache. Scene incredibile au fost povestite pentru FLUX 24 de membri PSD.
O sedință tensionată a avut loc luni seară după ce o organizație PSD din sectorul 1 a votat în unanimitate primirea în calitate de membru a lui Cătălin Ivan. Decizia a fost invalidată apoi de conducerea organizației sector 1 în mod nestatutar, spun sursele citate din PSD sector 1. Mai mult, ei acuză faptul că decizia de dizolvare a organizației PSD sector 1 luată la Comitetul Executiv de la Sinaia nu a fost comunicată nici până acum, contrar Statului partidului. Situația este foarte tensionată și s-a ajuns la amenințări și chiar la bătaie. Astfel, deputatul Dan Tudorache a sărit să îl bată pe Cătălin Ivan și pe alți membri ai organizației. Luni seară, au povestit surse pentru FLUX 24, susținătorii lui Ivan au fost iarăși amenintați, inclusiv cu repercursiuni asupra copiilor acestora. O altă scenă s-a petrecut când organizația a votat demiterea din fruntea organizației de tineret PSD sector 1 a lui Doru Iamandi. Ecaterina Andronescu, președintele PSD București, a făcut o scenă lacrimogenă și a pus demisia pe masă dacă protejatul ei nu e repus în funcție. Și a fost repus în 30 de minute. Iamandi este patronul discotecii Max din Regie și consilier la Primăria sectorul 1.

- Reclama -

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...