Scandal în PNL Olt cu Mario De Mezzo

0
100

Liberalul Mario De Mezzo, desemnat anul trecut de organizaţia PNL Slatina să candideze la fotoliul de primar al municipiului şi înlocuit apoi cu preşedintele filialei Olt a partidului, Liviu Voiculescu, îi solicită acestuia demisia în urma pierderii alegerilor.

„Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, trebuie să plece. Prin demisie sau prin demitere, nu contează, cert este că trebuie să plece. Iată de ce: în decembrie, Liviu Voiculescu a spus în mai multe şedinţe de Birou Politic Municipal că are 28% în sondajul efectuat de Bucureşti. În septembrie a obţinut 27% la alegerile locale. Să ai 28%, să munceşti nouă luni de zile cu o organizaţie întreagă, investind resurse de timp, de bani, de energie, oameni, doar ca să ajungi la 27%, adică să scazi, este cu adevărat o ‘performanţă’ politică. Demisia!”, a scris Mario De Mezzo într-un mesaj postat marţi pe facebook.

Mario De Mezzo a adăugat că la aceste alegeri PNL a fost pe cel mai mare val politic din ultimii 30 de ani şi îl acuză pe preşedintele PNL Olt de aroganţă la adresa „liberalilor cu vechime”.

„Nu spun că eu aş fi câştigat alegerile, nici nu contează. Dar spun că în momentul în care ţi-ai asumat câştigarea alegerilor şi ai avut cel mai răsunător eşec în 30 de ani, pe cel mai mare val politic pe care PNL îl are de 30 de ani, pentru acest eşec şi inabilitate politică, se impune demisia sau demiterea. Nu am să spun că am fost dat afară din sediu şi ajutorul meu a fost refuzat – după singura campanie PNL câştigată în Slatina în 30 de ani, aceea condusă de mine. Dar voi vorbi despre aroganţa lui Liviu Voiculescu, despre lipsa de respect la adresa liberalilor cu vechime care au fost desconsideraţi şi lăsaţi pe dinafară, despre blaturile pe care le-a încercat şi care nu i-au ieşit”, a mai scris Mario De Mezzo în postare.