spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăhighlightSCANDAL ÎN PSD: Fost ministru îl amenință cu Tribunalul pe un alt...

SCANDAL ÎN PSD: Fost ministru îl amenință cu Tribunalul pe un alt fost ministru

-

Fostul ministru PSD al învățământului, Ioan Mang, îl amenință cu tribunalul pe un alt ministru PSD, Mihnea Costoiu. În urmă cu câteva zile, Costoiu a declarat că Mang ar fi fost oficial declarat vinovat de plagiat. În replică, Mang, care este acum șeful PSD Bihor, afirmă „Domnul Costoiu a vorbit prostii, n-a fost niciodată vorba despre lucrarea mea de doctorat”.

„Pe site-ul Ministerului nu există niciun răspuns şi nici eu nu am primit niciun răspuns, niciun verdict, nicio decizie în aceşti doi ani. Am încercat să-l sun pe domnul Costoiu, o să mai încerc să-l contactez, să corecteze informaţia pe care a dat-o sau să-mi dea decizia despre care a vorbit, sau în caz contrar o să-l dau în judecată. Nu ştiu de ce a făcut acea declaraţie, este o prostie”, a declarat Mang pentru ebihoreanul.ro.

- Advertisement -

Fostul ministru delegat pentru Învăţământul Superior, Mugur Costoiu, a susţinut că Mang ar fi primit verdict de la Comisia de Etică de plagiat şi că a şi fost sancţionat, în urmă cu doi ani. „Pot pune decizia la dispoziţie. Domnul Mang nu mai este expert ARACIS, este suspendat din poziţie, din momentul respectiv nu a mai fost trimis la evaluări”, a spus Costoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img