spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăSpecialFiul vitreg al lui Corneliu Dobriţoiu, condamnat definitiv la cinci ani de...

Fiul vitreg al lui Corneliu Dobriţoiu, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare

-

Samson Dumitru (foto), fiul vitreg al senatorului Corneliu Dobriţoiu, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la fals şi la abuz în serviciu, în dosarul privind un contract de publicitate pentru promovarea turismului.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au anulat decizia de achitare a lui Dumitru Samson, dispusă de Judecătoria Sectorului 1 în decembrie 2013, şi l-au condamnat pe fiul vitreg al fostului ministru al Apărării Corneliu Dobritoiu la cinci ani de închisoare cu executare, pentru participaţie improprie la complicitate la fals intelectual şi la abuz în serviciu contra intereselor publice.

- Advertisement -

Fostul şef al Direcţiei Promovare şi Relaţii Internaţionale din Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) Mili Cristina Motorga a fost condamnată tot la cinci ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals. La Judecătorie, aceasta primise o pedeapsă de nouă luni de închisoare cu suspendare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img