spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriSCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIȚA: Tineri păcăliți cu locuri de muncă în schimbul...

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIȚA: Tineri păcăliți cu locuri de muncă în schimbul adeziunii la partid

-

Scandal în PSD Dâmbovița. Liderul TSD (Tineretul PSD) Răcari, Ștefan Alexandru Florea, a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj prin care îi invita pe tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani care vor un loc de muncă să se prezinte la sediul organizației locale a PSD: ”Aviz celor care doresc un loc de muncă, astăzi, la ora 15:00 să fie prezenți la sediul PSD, bărbați cu vârsta între 18 și 35 de ani”. Imediat ce au început întrebările, mesajul a fost scris și înlocuit cu următorul: ”La invitaia organizației de tineret a PSD RĂCARI mai mulți agenți economici au fost prezenți astăzi, între orele 14:00 – 16:00 cu oferte de angajare în domeniul pazei și protecției pentru tinerii interesați (cu precădere bărbați) cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani. ”

- Reclama -

tsd1Un tânăr care a fost la eveniment a dezvăluit pentru o publicație locală motivul pentru care tinerii care se încadrau în limitele de vârstă ale TSD au fost chemați acolo. La intrare, erau obligați să semneze o adeziune la partid dacă vroiau să ajungă față în față cu reprezentanții firmei de pază Force One, unde urmau să depună un CV, scrie Dâmbovița News.

Unii și-au dat seama de șmecherie și au refuzat să semneze, dar alții (mai exact 60…) au devenit membri ai TSD fără voie, din dorința de a avea un loc de muncă, mai spune sursa citată.

Proaspătul demisionar din funcția de președinte al TSD Târgoviște, Andrei Albu, a postat un print screen cu mesajul colegului său de la Răcari pe Facebook cu mesajul ”Așa se reorganizează TSD Dâmbovița?”.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...