spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăAnalizeSCANDAL ÎN PSD/ Adjunctul lui Țuțuianu, atac la Dragnea: Să-și dea demisia

SCANDAL ÎN PSD/ Adjunctul lui Țuțuianu, atac la Dragnea: Să-și dea demisia

-

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Fănuţ Costea a afirmat la un post local de televiziune că liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor, transmite news.ro.

- Reclama -

Filiala Dâmbovița e condusă de Adrian Țuțuianu, demis recent de la șefia Ministerului Apărării.

“Da! Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea Camerei Deputaţilor! În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, problema ar trebui tranşată la Congresul partidului, de anul viitor, în forul statutar”, a mărturisit Fănuţ Costea, la Columna TV, la emisiunea Riposta, scrie ripostapenet.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală de DNA sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum. Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img