spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăLocale 2016SCANDAL ÎN PNL/Un senator a fost exclus, a SABOTAT din interior

SCANDAL ÎN PNL/Un senator a fost exclus, a SABOTAT din interior

-

Senatorul Marius Obreja a fost exclus din cadrul organizatiei judetene PNL Covasna, el fiind acuzat ca a generat tensiuni si a „sabotat” din interior alegerile locale, potrivit Agerpres. Obreja a declarat ca hotararea de excludere nu i-a fost adusa la cunostinta si a refuzat sa comenteze.

Presedintele PNL Covasna, Codrut Opait, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia a fost luata joi seara, in cadrul sedintei Biroului Politic al organizatiei, cu o larga majoritate de voturi. Astfel, din cei 33 de membri, 30 au votat pentru excluderea acestuia, unul impotriva, iar doi s-au abtinut.

- Advertisement -

Opait a mentionat ca intentia de a-l exclude, precum si motivele, au fost comunicate in prealabil conducerii partidului, care si-a dat acordul, iar decizia este „definitiva si irevocabila”.

„Motivele care au stat la baza excluderii sunt nenumarate si intemeiate, in primul rand totala lipsa de participare la campania electorala, atacurile publice dese la conducerea partidului, marturiile unor fosti consilieri PNL privind incercarile senatorului Marius Obreja de racolare spre a candida pentru un alt partid, atacurile dese la adresa candidatului nostru la Primaria Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, etc. Poate ca si acestea constituie un motiv pentru care nu am avut un scor electoral mai bun. Am fi putut depasi PSD in judet, cel putin eu asa cred. Excluderea a fost votata cu o larga majoritate in Biroul Politic. Imi pare rau, am spus si conducerii partidului, ca nu mi-as mai dori ca oameni de asemenea natura sa mai fie prezenti in organizatia PNL Covasna si ar fi bine sa nici nu mai apara pe listele de parlamentare, pentru ca poate calitatea proasta sau imaginea proasta a Parlamentului se datoreaza si acestora. Sedinta a fost statutara, iar decizia e definitiva si irevocabila, nu exista cale de atac”, a spus Opait.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img