SCANDAL ÎN PNL: Teodor Atanasiu supărat foc pe conducerea partidului

0
925

Surse din PNL au declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 că unul din oponenții în interiorul partidului a unui guvern de tehnocrați este Teodor Atanasiu, considerat una din eminențele cenușii ale liberalilor.

Atanasiu ar fi spus, potrivit surselor FLUX 24, că nu este de acord cu un guvern de tehnocraţi. De asemenea, acesta a mai spus că este nemulţumit de faptul că nu a fost inclus în delegaţia PNL, care a mers la Palatul Cotroceni la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Sursele citate de FLUX 24 au spus că în prezent în PNL este o stare de nemulţumire.

„Ce vorbesc liderii noştri că se va face depolitizare şamd sunt basme. Păi toţi sunt funcţionari publici sub secretarii de stat. Nu îi poţi schimba decât cu procese şi aşa mai departe. Noi avem exemplul USL. Păi nici acum nu am reuşit să scoatem toţi oamenii PDL. Pe unii care i-am dat afară au câştigat mai apoi în instanţă, este foarte complicat. Pe alţii i-am luat ori la PNL, ori la PSD”, a spus un parlamentar PNL pentru FLUX 24.

În plus, au mai spus sursele citate de FLUX 24,  varianta unui guvern de tehnocraţi susţinut de PNL este prost privită de mulţi parlamentari PNL, care deja se vedeau în postura de a susţine miniştrii sau secretari de stat.