Redactorul şef de la EVZ despre Dan Tăpalagă: Ticălos, slugă, bărbătușul îndrăgostit de picioarele Primei Doamne

0
1707

Bărbătușul îndrăgostit de picioarele Primei Doamne, într-un moment în care simțea nevoia unei ancorări, recidivează. Extazul orgasmic e provocat, de data aceasta, de nominalizarea premierului. Niște laude mai grețoase n-am citit de pe vremea ziarelor comuniste. M-au șocat de-a dreptul, mai ales că, doar cu vreo trei ore înainte, mă încondeia cu mârșăvie, mizând pe faptul că nimeni nu se va duce să verifice un interviu publicat cu vreo trei săptămâni în urmă.E vorba de interviul luat de mine Elenei Udrea, în momentul în care s-a vehiculat informația ”pe surse” că aceasta ar fi adevărata patroană a Evenimentului zilei și nu jurnalistul Dan Andronic, scrie pe blogul său Simona Ionescu, redactor şef al cotidianului Evenimentul Zilei, referindu-se la Dan Tăpălagă de la hotnews.ro.

Ticălosul îmi agață, însă, o etichetă de obediență, pe care, totuși, aș fi ignorat-o. Nu sunt adepta plesnelilor între colegi de breaslă în spațiul public. În privat, i-aș fi spus să revadă întrebările pe care i le-am pus Elenei Udrea, dar și să-mi indice pasajele în care a ”executat-o” el pe Udrea atunci când a avut-o în redacția sa, imediat după prima arestare. Câteva ore mai târziu, i-am citit însă textul despre premierul Cioloș. Text de bun venit, în loc de pâine și sare și adunat de scame de per ever. De mare angajament, Tapalagă! Demn de a rămâne în istoria de exemple ”așa NU”! Asta m-a făcut să-mi încalc principiul și să reacționez tot public la mizeria scrisă despre ”redactorul șef Simona Ionescu”, mai afirmă Ionescu.

Recidivele ziaristului Dan Tapalagă, de fiecare dată când apare în peisajul politic un om de dreapta care deține puterea, trădează pofta slugii de a fi invitată la masa stăpânului.  Îl mână nu doar nevoia de a fi băgat în seamă ci și rezolvarea unor interese. Pe unele dintre ele le cunosc și eu, căci informațiile astea circulă repede în lumea mică a presei. Nici nu le voi dezvălui, dar un lucru îmi dă dreptul să-mi motivez revolta față de acest jurnalist care prea își permite să-și terfelească în public colegii din presă, mai precizeayă Simona Ionescu.