spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăPoliticaSCANDAL ÎN PNL: Raluca Turcan o amenință pe Alina Gorghiu

SCANDAL ÎN PNL: Raluca Turcan o amenință pe Alina Gorghiu

-

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adevărul Live, că nu are vreo problemă personală cu Alina Gorghiu şi nu ar putea să o suspecteze pe aceasta de blat cu PSD, dar dacă senatorul liberal va persista în greşeli, conducerea partidului va fi nevoită să ia nişte măsuri.

- Reclama -

„Eu cred că a existat o sancţiune publică destul de usturătoare. Dacă se repetă, probabil că nu e suficient. Nu aş vrea să fie interpretat ca fiind o acuză la Alina Gorghiu, e o chestiune de principiu. Dacă cineva greşeşte, primii care sancţionează sunt cei din afara partidului, oamenii care ţi-au dat votul. Dacă persişti în greşeală,  evident că şi cei care decid trebuie să ia nişte măsuri. E absolut firesc”, a conchis Raluca Turcan.

„Acolo (în Comisia juridică a Senatului când s-a votat amendamentul privind graţierea faptelor de corupţie – n.r.) a fost o situaţie neplăcută. Nu aş putea să o suspectez în momentul de faţă pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Sunt mai moderată în calificarea acestei situaţii pentru că foarte mulţi sunt tentaţi în această competiţie internă să scoată fraze de-ale mele din context şi să spună iar că Turcan o atacă pe Gorghiu, că eu aş avea vreo problemă cu Alina Gorghiu personal. Nu am absolut nicio problemă. Eu cred că un om care a fost preşedintele PNL are o expertiză de care trebuie să ţii cont şi după ce acel om nu mai este preşedinte al PNL. În plus este o femeie care a născut în campania electorală, a făcut campanie electorală cu burta la gură. Aşadar, nu pot să am o problemă personală cu Alina Gorghiu. Aprecierile mele sunt de principiu şi sunt valabile pentru oricine aduce PNL în această situaţie”, a afirmat Raluca Turcan.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img