spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăPoliticaCrin Antonescu îl susține pe Cristian Bușoi la șefia PNL

Crin Antonescu îl susține pe Cristian Bușoi la șefia PNL

-

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a acordat vineri o declarație pentru PSnews.ro, în care a subliniat că susține candidatura europarlamentarului Cristian Bușoi pentru șefia formațiunii politice și a scos la iveală detalii de culise din jurul acestei lansări în cursa pentru principalul fotoliu liberal.

- Reclama -

„Salut decizia lui Cristian Bușoi. Sunt, de altfel, unul dintre cei care l-au îndemnat să-și depună candidatura și, ca atare, sunt un susținător declarat al acestei candidaturi.În acest moment, Partidul Național Liberal nu are la dispoziție alegerea unui președinte providențial, ultracarismatic («o alegere sigură», cum se spune) – așa cum, de altfel, există foarte rar în politică. Cu alte cuvinte, Partidul Național Liberal nu are de ales: trebuie să riște și trebuie să încerce să investească într-o figură în care să-și pună speranțele pentru viitor.Cunoscându-l de două decenii (de pe când era foarte-foarte tânăr; student încă) pe Cristian Bușoi, îmi pun – dintre toate candidaturile pe care le văd până acum – cele mai multe speranțe în el. Am la baza acestor speranțe modul în care el a trăit acești 20 de ani ca actor în Partidul Național Liberal (în diverse ipostaze); am, de asemenea, încredere în faptul că, dintre toți candidații, Cristian Bușoi dispune de cea mai consistentă, cea mai solidă experiență politică internațională (el fiind de ani buni un europarlamentar de succes) și, de asemenea, am convingerea că Partidul Național Liberal are nevoie de o figură proaspătă.Sunt, așadar, un susținător convins al candidaturii sale și sigur că viitorul ne va arăta dacă a fost sau nu o investiție bună”, a susținut Antonescu pentru PSnews.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...