SCANDAL ÎN PNL/ Igaș iese din nou la atac la Falcă: „Boală lungă, moarte sigură”

0

Fostul ministru şi senator Traian Igaş acuză, prin intermediul unei scrisori deschise dată publicităţii luni, că în filiala judeţeană PNL Arad există o stare de „neîncredere şi tensiune”, iar conducerea centrală nu ar avea “curaj şi fermitate” să invalideze alegerile din primăvară, în urma cărora Gheorghe Falcă a redevenit preşedintele organizaţiei, deşi o contestaţie depusă de lideri judeţeni privind organizarea scrutinului intern fusese admisă la vremea respectivă, transmite News.ro.

Într-o scrisoare deschisă dată publicătăţii luni, fostul ministru şi senator liberal Traian Igaş atrage atenţia asupra unor tensiuni care ar exista în PNL Arad din cauza neintervenţiei conducerii centrale pentru a se organiza din nou alegeri pentru conducerea filialei.

Scrisoarea este adresată “colegilor liberali, domnului preşedinte Ludovic Orban şi domnului Daniel Buda” şi începe cu sintagma „Boală lungă, moarte sigură”, care ar caracteriza organizaţia judeţeană a partidului.

“Cunoaşteţi cu toţii faptul că alegerile din filiala noastră au fost organizate fără respectarea statutului şi a regulilor de bun simţ care trebuie să ne călăuzească pe toţi cei care dorim sa facem politică! Deşi există o contestaţie depusă şi un răspuns la această contestaţie prin care se recunoaşte faptul că statutul a fost călcat în picioare, lucrurile stau înţepenite din lipsă de curaj şi fermitate a decidenţilor de la centru”, arată Igaş.

“A trecut mai bine de jumătate de an de când bâjbâiţi prin întruneric, timp în care am mai pierdut o primărie, am mai pierdut câţiva membri marcanţi pentru organizaţia noastră şi, ce este şi mai grav, starea în care ne aflăm îi face pe unii aleşi locali, şi nu numai să privească cu interes spre alte zări! Sentimentul de neîncredere şi tensiune din interiorul filialei va fi decontat la următoarele competiţii electorale, iar voi veţi fi părtaşi în condiţiile în care toleraţi încălcările de statut!”, reclamă Igaş.