spot_img
19.3 C
București
joi, august 11, 2022
AcasămediuSCANDAL ÎN PNL/ Adriana Săftoiu: Am ACCEPTAT candidatura la Primărie, Atanasiu l-a...

SCANDAL ÎN PNL/ Adriana Săftoiu: Am ACCEPTAT candidatura la Primărie, Atanasiu l-a ALES pe Marian Munteanu

-

Adriana Săftoiu a declarat, în emisiunea „24 de minute” de pe www.digi24.ro, că luni a acceptat să reprezinte PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar că ulterior, conducerea partidului a fost cea care decis că este nevoie de un candidat din afara formațiunii și a optat pentru Marian Munteanu.

- Reclama -

După retragerea din cursă a lui Ludovic Orban, președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a refuzat să intre în cursă, a mai spus Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL. „Am spus că accept”, a adăugat aceasta, referindu-se la momentul în care i s-a propus să candideze și precizând că discuția a avut loc luni.

Apoi s-au făcut evaluări și, potrivit lui Marian Munteanu, cel care i-a propus acestuia să intre în cursa pentru Primăria Capitalei a fost prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, a mai spus Adriana Săftoiu.

Eu nu stiu ca strada să fi cerut partidelor să nu își pună oameni de partid, nu. Societatea civilă a cerut partidelor să se reformeze și să nu aducă în față oameni politici cu probleme de justiție. Nimeni nu a cerut partidelor politice desființarea lor. Asta ar însemna desființarea democrației. Nouă ni s-a cerut să ne curățăm de oamenii care nu ne fac cinste”, a ținut să precizeze ea.  

Întrebată dacă prin sprijinul acordat lui Marian Munteanu liberalii „au pierdut online-ul”, aceasta a răspuns: „Greu de spus, unii spun ca da”.

Adriana Săftoiu a vorbit și despre lucrurile care o despart de Marian Munteanu.

Este limpede că este nevoie de altceva. Asta este concluzia mea. Convingerea mea este că este nevoie de o mobilizare de dimensiuni insurecţionale. Nu este nevoie doar de o intervenţie civică, ci şi de o insurecţie civică. Altfel acest sistem nu poate fi dislocat. Este un sistem profund corupt care nu poate fi învins”, a declarat Marian Munteanu, într-o emisiune televizată.

Nu împărtășesc această soluție”, a reacționat, la Digi24, Adriana Săfoiu.  

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...