spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăDezvaluiriScandal în direct între Raluca Turcan și Toader Paleologu la B1

Scandal în direct între Raluca Turcan și Toader Paleologu la B1

-

Discuții aprinse în direct, pe B1 TV, între șefa interimară a PNL, Raluca Turcan și fostul membru al partidului Toader Paleologu, exclus din rândul liberalilor.  Paleologu a susținut că Turcan va trebui să ”suporte niște adevăruri” din partea lui și a contrazis-o vehement pe președinta PNL atunci când aceasta a susțșinut că nu a votat pentru excluderea sa din partid. 

”Raluca Turcan şi-a manifestat în mod sarcastic satisfacţia că am fost dat afară de la PNL. Eu sunt în stradă acum. Mă bucur că nu mai sunt în acel partid. Va trebui să suporte adevăruri din partea mea”, a declarat Paleologu.

”Toader ştie că nu am votat împotriva lui”, a răspuns Turcan.

”Nu e aşa. A fost unanimitate împotriva mea. V-am scris o scrisoare. Nu am primit răspuns de la nimeni. Accept scuzele publice, chiar le solicit. Alina Gorghiu, Cezar Preda sau Cristian Buşoi, Teodor Atanasiu. Aceştia sunt oamenii care au lovit năprasnic în partid. Să îşi ceară scuze. Au lovit năprasnic în partid. Să-şi ceară scuze”, a fost replica lui Toader Paleologu.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială