spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
Acasă#Elysee2017François Fillon, primul miting după polemica legată de soţia sa

François Fillon, primul miting după polemica legată de soţia sa

-

In plin scandal legat de presupusele locuri de muncă fictive acordate soţiei sale Penelope, François Fillon, candidatul dreptei la prezidenţialele din Franţa, şi-a ţinut duminică primul mare miting de campanie la Paris. Aşa-zisul „miting fondator” a avut loc în compania doamnei Fillon, foarte emoţionată de ovaţiile publicului, transmite RFI.

Cum era de aşteptat, François Fillon a fost foarte combativ la mitingul de la Porte de la Villette. Candidatul conservator pentru prezidenţialele din aprilie a denunţat „forţele care vor să-l reducă la tăcere”, „manipulările grosiere” şi „manevrele care put a calomnie”, tot atâte referiri la scandalul provocat de presupusele locuri de muncă fictive de care ar fi beneficiat soţia sa, Penelope. O nevastă care, aşa cum era prevăzut de multă vreme, se afla în primul rând, vizibil emoţionată, alături de soţul ei, la mitingul de duminică. „Să mă atace cineva vrea dar lăsaţi-mi soţia în pace” a implorat aproape François Fillon de la tribuna mitingului parizian. Reuniune la care au venit să asiste circa 15.000 de simpatizanţi ai dreptei, spun organizatorii.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...