spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeSCANDAL ÎN AUR: Mascaradă, Simion a luat-o razna

SCANDAL ÎN AUR: Mascaradă, Simion a luat-o razna

-

Scandal în interiorul partidului Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) la nivel național, dar și la nivelul județului Alba, care se va lăsa cu plecarea din formațiunea politică a deputatului Daniel Gheorge Rusu. 

- Reclama -

În timp ce Rusu l-a acuzat pe George Simion de ”modalitatea abuzivă și dictatorială de a conduce partidul”, președintele AUR a declarat pentru alba24.ro, că mai mulți deputați au vrut mai multe garanții scrise. 

- Advertisement -

Mai exact, Gheorge Rusu a declarat că alături de alți colegi din partid de la nivel local, dar și național au avut o serie de cerințe, pe care Simion nu le-ar fi îndeplinit.

Discuția a avut loc în urmă cu două săptămâni, susțin atât George Simion cât și Gheorge Rusu. Deputatul de Alba a precizat că după discuțiile din ultima vreme, a hotărât ”să nu mai ia parte la acesta mascaradă”, a declarat Gheorghe Rusu pentru alba24.ro.

- Advertisement -

În replică, președintele AUR, George Simion a declarat pentru reporterii alba24.ro, că 12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare.

Deputatul de Alba susține că a luat hotărârea să plece din partid, dar acesta a declarat că în următoarea perioadă, mai mulți deputați și chiar senatori vor pleca din formațiunea politică.

În linii mari, Rusu a declarat că ”Simion a luat-o razna”, și ”că l-a cuprins beția puterii”. Acesta a mai precizat pentru alba24.ro, că nu a cerut funcții, ci că au fost alte cerințe pe care Simion nu le-a respectat. Mai mult de atât la acuzat pe Simion de o modalitate abuzivă și dictatorială în ceea ce privește conducerea partidului.

De asemenea, Rusu a mai precizat că nu va pleca spre PNȚCD ci va merge către un partid de alternativă de dreapta.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img