spot_img
24.6 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăAnalizeDorel a rupt în două podul peste râul Putna de la Vadu...

Dorel a rupt în două podul peste râul Putna de la Vadu Roşca

-

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, afirmă că o expertiză va arăta ce s-a întâmplat la podul peste râul Putna de la Vadu Roşca, rupt în două. „(…) vreau să transmit un mesaj foarte clar: cine a greşit va plăti. Nu ne jucăm nici cu vieţile oamenilor, nici cu banii de la buget. Cei care îşi asumă proiectarea şi realizarea unor lucrări trebuie să aibă în vedere, permanent, toate aspectele care presupun o investiţie”, susţine el.

- Reclama -

Primele informaţii indică faptul că râul Putna a fost deviat spre malul stâng, pentru a se putea lucra la picioarele podului, iar apa a „săpat” puternic în mal, mai ales în ultimele zile.

„Expertiza care va fi făcută foarte curând la podul de la Vadu Roşca va oferi toate răspunsurile aşteptate de oamenii locului. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, vreau să transmit un mesaj foarte clar: cine a greşit va plăti. Nu ne jucăm nici cu vieţile oamenilor, nici cu banii de la buget. Cei care îşi asumă proiectarea şi realizarea unor lucrări trebuie să aibă în vedere, permanent, toate aspectele care presupun o investiţie”, a transmis Toma.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img