spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiriSCANDAL CU RUȘII LA ROMÂNIA LIBERĂ/ Sabin Orcan, acuzat de un editorialist...

SCANDAL CU RUȘII LA ROMÂNIA LIBERĂ/ Sabin Orcan, acuzat de un editorialist al ziarului: Este incredibil, tovarashi, incredibil!!!

-

Vad un scandal nascut din nimic legat de International Investment Bank o banca multilaterala cu un capital minuscul (1,3 miliarde), ce-i drept cu sediul la Moscova . Din acel capital, a venit si un imprumut de 4,3 milioane pentru puii, ficateii si pipotele Coco Rico facute la Avicola Buzau . Whoooa….presa care nu a sarit in sus si nu a avut niciun tremurici ca Mechel a inchis patru (patru!!!) combinate intr-o zi dand sute de oameni afara de la Laminorul si Targoviste a gasit in fine cum se infiripeaza Putin in Romania, prin puii Coco Rico, in primul rand sta ascuns intr-o punga cu ficatei. Mai sunt proiecte BT Leasing (dughinistii! afara!! rusine!!!) si proiecte de imprumuturi fermieri mici si mijlocii prin Agricover. Basca Romcab S.A. Este incredibil, tovarashi, incredibil!!!  Deja PACT pentru România vad ca s-a scandalizat, a cerut explicatii…..Caldura mare, scrie pe facebook Răzvan Orășanu, editorialist la România Liberă, care critică astfel dezvăluirile făcute de directorul editorial al ziarului, Sabin Orcan.

Miercuri, jurnalistul Sabin Orcan a atras atenția, în editorialul ”Umbra lui Putin. La București”, că Rusia încearcă să-și sporească propaganda în România, după ce IIB a devenit acționar la televiziunea Digi 24, iar Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) discută, de la începutul lunii august, intrarea pe piața românească a postului TV Rusia 1, principala televiziune a regimului de la Kremlin. Mai mult, după ce Banca de Investiții a devenit acționar la Digi 24, postul a difuzat mai multe interviuri controversate cu ideologul lui Vladimir Putin, Aleksandr Dughin, dar și cu ambasadorul Moscovei la București, Valeri Kuzmin.

- Advertisement -

Cei trei miniștri din guvernul tehnocrat care au ratificat aderarea României la Banca Internațională de Investiții (IIB), cu sediul la Moscova, sunt trași la răspundere de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), după dezvăluirea făcută de jurnalistul Sabin Orcan, în editorialul publicat în ”România liberă”. Actul de aderare a fost ratificat de Raluca Prună (Justiție), Anca Dragu (Finanțe) și Lazăr Comănescu (Externe), în 2016. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img