spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăSpecialSCANDAL CU OAMENII SERVICIILOR SECRETE LA MONARHIȘTI: Surorile Coposu și Marilena Rotaru...

SCANDAL CU OAMENII SERVICIILOR SECRETE LA MONARHIȘTI: Surorile Coposu și Marilena Rotaru și-au anunțat RETRAGEREA/ UPDATE: Și fostul consilier al Principesei Margareta, Mihai Ricci, și-a anunțat retragerea

-

În acest moment mă retrag din Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.N-am făcut compromisuri, și nu voi face. Nu pot fi de acord cu anexarea politică susținută din ce în ce mai intens de Cătălin Șerban împreună cu câțiva membri ai Consiliului Director și nici cu condiționarea financiară a membrilor A.N.R.M.  Nimeni și nimic nu-mi poate cere să abandonez valorile în care am crezut și cărora mi-am dedicat întreaga mea viață. Nici mizeriile aruncate din nou asupra mea, în stil pur securistic, de oameni ai serviciilor vopsiți în monarhiști. Climatul moral al alianței a fost grav deteriorat, capitalul meu de încredere s-a epuizat, astfel că nu pot asista la compromiterea monarhiei din interiorul unui organism creat pentru a o susține, a scris vineri seară pe facebook Marilena Rotaru, fostă cunoscută realizatoare tvși figură marcantă a mișcării monarhiste.

CITIȚI ȘI:Cum a ajuns un fost lider al studentilor comunisti membru in Consiliul Familiei Regale? / SURSE: Cearta violenta intre Principii Radu si Nicolae

- Advertisement -

Rotaru vorbește în postarea sa de oameni ai serviciilor secrete infiltrați care au drept scop compromiterea monarhiei.

La scurt timp după anunțul Marilenei Rotaru cu acțiunea sa s-au solidarizat Flavia Bălescu-Coposu și Rodica Coposu, surorile fostului lider țărănist Corneliu Coposu, dar și alți monarhiști din țară.

- Advertisement -

Surorile Coposu erau membri de onoare ai organizației naționale pentru monarhie în România.

Corneliu Coposu a fost cel mai aprig susținător al revenirii Monarhiei în România.

Și fostul secretar particular al Principesei Margareta, Mihai Ricci, și-a anunțat retragerea tot pe facebook:

Tot în acest moment mà retrag din Comitetul de Onoare al ANMR. Nu cunosc toate detaliile legate de decizia doamnei Marilena Rotaru, dar o cunosc pe dânsa. Si nu am nevoie de mai mult. Am regretat în repetate rânduri public incapacitatea Aliantei de a deveni forta unicà în sprijinul Coroanei. Apar acum unele explicatii suplimentare.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ NOI DEZVĂLUIRI DESPRE SCANDALUL DE LA CASA REGALĂ: Povestea aventurii Prințului Nicolae cu Nico-mignion

Conform unui anunț publicat pe facebook de un apropiat al surorilor Coposu, Ion Andrei Gherasim: doamnele Coposu și cu mine vom propune Consiliului Director al Fundației Corneliu Coposu retragerea din orice fel de parteneriat cu A.N.R.M., datorită încercării de politizare a acestei asociații!

Scandalul din ANRM urmează după alungarea din țară a Principelui Nicolae și retragerea titlului de Principe al României.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ FLUX 24 dezvăluie SECRETUL alungării Prințului Nicolae: Un copil nedorit de Casa Regală și BĂTĂLIA PENTRU AVERE

FLUX 24 a dezvăluit mai multe detalii despre acest scandal care a fost pus în seama dorinței de putere a Principelui Radu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img