spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAnalizeScandal cu o manea la Universitatea de Medicină

Scandal cu o manea la Universitatea de Medicină

-

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti a demarat, marţi, o anchetă internă, după ce în spaţiul public a apărut un clip în care o manea este filmată în interiorul facultăţii.

Clipul aparţine cântăreţei Carmen Şerban, interpretă de manele, iar din imagini se poate observa că filmarea a fost făcută chiar în interiorul celebrei biblioteci a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

„S-a demarat o anchetă internă, să vedem cine a autorizat aşa ceva, cine a permis să se intre în clădire şi dacă s-a făcut în baza unui contract. În prezent, facem ancheta, urmând să stabilim cum s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Valentin Mateescu, purtător de cuvânt al UMF„Carol Davila”.

Nu este prima dată când într-o instituţie publică se filmează un astfel de videoclip. În 2008, manelistului Sorin Copilul de Aur i s-a permis să fimeze un asfel de clip în interiorul Operei Române. Imaginile de atunci au atras critici din parte opiniei publice, precum şi din partea ministrului Culturii de la aceea veme, Adrian Iorgulescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img