spot_img
28.7 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDezvaluiriIon Țiriac vrea răspunderea magistraților: Nu poți să acuzi din cer pe...

Ion Țiriac vrea răspunderea magistraților: Nu poți să acuzi din cer pe oricine și pe urmă să spui: nu-i nimic, am greșit

-

Cineva trebuie sa se responsabilizeze. In momentul in care dai in judecata un individ… Orice individ, in Statele Unite, are dreptul sa fie acuzat sau are dreptul sa se apere cand este acuzat, la fel si presedintele, care e un cetatean absolut normal. Dar pana cand, in ultima Curte, in ultima instanta, el nu este gasit vinovat, pana atunci omul e nevinovat. In special presedintele, hai sa-l lasam sa-si faca datoria. La noi e un pic invers, cum vezi pe unul, cum hat, il bagi, ba cu 30 de zile, ba cu ce a facut – ba cu ce n-a facut si mai descoperi si ca acum zece ani a facut nu stiu ce, a declarat omul de afaceri Ion Țiriac referitor la responsabilitatea magistraților citat de Lumea Justiției.

Treburile acestea ar trebui oarecum sa se termine. Daca noi o sa avem o Justitie in care si judecatorul este si sta drept in picioare, dar si procurorul, care este de fapt avocatul statului, cel care acuza, au niste responsabilitati. Nu poti sa acuzi din cer pe oricine si pe urma sa spui: nu-i nimic, am gresit, a mai spus Țiriac.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img