spot_img
15.7 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăAnalizeScandal cu "mârlani" în Coaliția din Hunedoara. Vicepreședintele PSD al CJ despre...

Scandal cu „mârlani” în Coaliția din Hunedoara. Vicepreședintele PSD al CJ despre prefectul PNL: Pătrunjel în zeamă

-

Alin Țambă, vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara și șeful TSDiștilor hunedoreni, califică drept „mârlănesc” comportamentul liberalilor hunedoreni, iar pe Prefectul Călin Marian l-a catalogat ca fiind „pătrunjel în zamă”

- Reclama -

„Să știți că la nivel național coaliția funcționează, acum mai sunt anumite lucruri care trebuie îmbunătățite dar coaliția funcționează. Din păcate, în județul Hunedoara și la un moment dat trebuie să o spunem deschis, și cineva, un om politic, chiar dacă eu sunt puțin mai tânăr, trebuie să ne asumăm următoarea expresie: Din păcate la Hunedoara această coaliție nu funcționează și nu funcționează datorită unor aspecte legate mai mult de mârlănie, și asta o spun la modul general, nu nominal, nu atac persoane degeaba.

Trebuie să vin să subliniez un pic anumite derapaje de comportament. Să știți că puterea este o boală și din păcate eu am văzut oameni afectați de această boală a puterii. Îmi doresc foarte mult ca domnul prefect să își revină, este și el om politic tânăr și are șanse să-și revină dar trebuie puțin să-i pună pe hunedoreni mai presus decât dorința dumnealui de a candida la Consiliul Județean Hunedoara”.

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara a mai relatat relația cu Prefectul Călin Marian și din prisma unei tragedii care a dus la decesul a 137 de oi, concluzionând că „noi la Orăștie avem o expresie, prin care și aici nu mă refer la persoane, pentru că nu-mi permit să-l cataloghez într-un fel pe el (n.r. Călin Marian) dar astfel de comportamente să zic, le catalogăm cu expresia pătrunjel în zamă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...