spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizeSârbii au în construcție 10 autostrăzi și șosele de mare viteză

Sârbii au în construcție 10 autostrăzi și șosele de mare viteză

-

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić a declarat la deschiderea lucrărilor la construirea autostrăzii Niš-Merdare, cu o lungime de 76,3 kilometri, că ar fi o modalitate de a dezvolta Toplica și părți din Districtul Nišava, dar și pentru stabilirea unor legături mai bune cu sârbii din Kosovo şi Metohia, dar și cu albanezii.

„Aceasta este „calea mântuirii” pentru oamenii noștri din Gračanica, care vor putea ajunge în centrul Serbiei în cel mai scurt timp posibil”, a spus Vučić la deschiderea lucrărilor din apropierea buclei Merošina.

Vučić a spus că autostrada de la Niš la Prokuplje va fi finalizată în doi ani și jumătate.

El a subliniat că 10 autostrăzi și șosele de mare viteză sunt în curs de construcție în Serbia.

„Nu îmi este rușine să spun că va trebui să construim relații incomparabil mai bune cu albanezii în viitor și trebuie să ne gândim la aceasta și să construim infrastructura pentru aceasta. Vom putea avea o piață mare la Tirana și Priștina pentru produse noastre, vom putea cumpăra mai ieftin și vom putea reduce costurile companiilor noastre”, a spus Vučić.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială