spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiri„S-a culcat cu Securitatea de la 16 ani”: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE MOGULUL...

„S-a culcat cu Securitatea de la 16 ani”: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE MOGULUL IMPLICAT ÎN AFACEREA ARMAMENTULUI CUMPĂRAT DE ROMÂNIA DIN SUA

-

îl investighează deontologul Liviu Avram şi pe stăpânul lui Cristian Burci şi motivul pentru care a fost mutat în anii ’80 de la Turnu Severin la liceul nostru Timisoara- C. D. Loga? Un punct de sprijin pentru promoterul binomului: Cristian s-a culcat cu Securitatea, încă de la 16 ani, a scris pe facebook jurnalistul Marius Ghilezan, originar din Timişoara.

Numele lui Cristian Burci a apărut zilele trecute în afacerea armamentului cumpărat de România din SUA. El este patronul ziarului Adevărul şi al postului Prima TV şi se află într-o anchetă DIICOT în care a fost reţinut pentru 24 de ore. 

- Advertisement -

Media deţinută de Burci susţine activ DNA.

- Advertisement -

În trecut, Cristian Burci a fost acuzat de legături cu SIE, în special cu Ioan Talpeş, colaborator în prezent al ziarului Adevărul.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar fi negociat afacerile de armament dintre România și America la o masă la un restaurant din Washington DC împreună cu patronul ziarului Adevărul, Cristian Burci, a dezvăluit vineri seară la Realitatea Tv Cozmin Gușă.

Fifor(…) s-a dus la un restaurant din Washington cu amicul meu Cristian Burci și un vicepreședinte foarte apropiat de Donald Trump, Broidy, cel care l-a și invitat pe Dragnea la ceremonia de înscăunare a lui Trump. Au avut o discuție extinsă. Dacă discuția a fost despre cât de frumoasă este America între Fifor și Broidy e una, dar dacă a fost despre achiziția de armament e altceva. La întoarcerea în țară, Mihai Fifor trebuie să vină la instituțiile statului și să explice dacă acea discuție a fost sau nu despre achiziția de armament. Treburile s-ar putea complica în acest caz, a susținut Gușă.

Totul pare o bătaie pe comisioanele din afacerea armamentului cumpărat de România din SUA: o afacere de 10 miliarde euro.

Oamenii lui Maior din sistem i-au „livrat” lui Dragnea informatia ca Tutuianu s-a pus de acord cu dl. Hrebenciuc si altii sa-i ia locul, lucru total neadevarat. Tutuianu nu s-a intalnit cu Hrebenciuc si nu a discutat cu nimeni despre subiectul respectiv. Au mai spus si ca Tutuianu colaboreaza prea strans cu dl.Iohannis, pentru ca acesta i-a promis sprijin in demersul sau. Pe ei ii deranja insa faptul ca dl. Tutuianu gestiona miliardele de dolari si pe care nu dorea sa le dea dupa regulile cu care beneficiarii erau obisnuiti, a scris sâmbătă pe facebook fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu.

România s-a angajat prin președintele Klaus Iohannis să achiziționeze armament de peste 10 miliarde de dolari în următorii ani, majoritatea din SUA.

Delegația Ministerului Apărării Naționale, condusă de ministrul Mihai Fifor, aflată în vizită în SUA, a avut întâlniri, la Washington, cu reprezentanți ai unor companii americane din domeniul industriei de apărare – Raytheon, Lockheed Martin și Bell Helicopters.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img