spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăBasarabiaRussiatoday.ro: Romania va fi impinsa într-un război alături de nefericiții baltici și...

Russiatoday.ro: Romania va fi impinsa într-un război alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc!

-

SUA deplasează în zonă armament din ce în ce mai greu. Repet ce am scris și în trecut: vom fi împinși într-un război departe de granițele SUA, alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi, împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc! Din păcate, cu rahați poți cuceri cel mult o vespasiană, nicidecum tărâmul strămoșesc, scrie russiatoday.ro. Portalul pro rusesc se refera la un razboi in Ucraina.

- Reclama -

Despre situatia politica de la Bucuresti, russiatoday.ro scrie:

Asistăm la un blat ordinar al establishmentului politic. În schimbul rămânerii la Palatul Victoria, Ponta se dă lovit, indisponibil așadar, și îl lasă pe jokerul cănit ce clipește în creier Oprea să organizeze disciplinat viața cetății. Asta se întâmplă când oamenii stau drepți, dar totuși nu sunt verticali. Este incredibil cum suntem sufocați de mediocritate! Comedia continuă: Oprea trece mizeria de strategie a lui Iohannis și zice „Yes, sir” la aberația revenirii lui MRU. Mai cunoașteți vreo țară în care un individ să accepte să revină într-o asemenea funcție??? Halucinantă lipsă de coloană vertebrală! Sunt convins că grăsunelul MRU ar vinde pe oricine, la cât de obedient se prezintă. Iar noi îl punem șeful spionajului? Nu întreb pe unde spionează România, că ne bușește râsul. Nici colegii de la B’nai Brith nu mai au fantezie! Se bucură doar mereu penibilul Mihăiță Calimente că vine șefu’ îndărăt. Ați prins finețea, nu? Ne delectăm în zilele următoare cu paradele acoperite care ne vor arăta cât de utilă și benefică este Return of the Jedi! O nouă confirmare că presa e a patra putere a statului!

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...