spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeRussiatoday.ro: Decizia imbecilă a lui Ponta, mediocritatea ce conduce acum România se...

Russiatoday.ro: Decizia imbecilă a lui Ponta, mediocritatea ce conduce acum România se face că nu vede că un foarte probabil război în Ucraina se va răsfrânge asupra țării noastre, Iohannis Nu s-a remarcat nici măcar prin impotență politică

-

Siteul russiatoday.ro consideră într-un comentariu că premierul Victor Ponta a luat o decizie imbecilă și că mediocritatea ce conduce acum România se face că nu vede că un foarte probabil război în Ucraina se va răsfrânge asupra țării noastre.

Nu îmi pot imagina o decizie mai imbecilă a lui Victor Ponta decât aceasta de a se opera în Turcia. Poate doar a lui Băsescu de a se opera la Viena… Pesemne că baschetbalistul s-a sfătuit cu Geoană și cu Monica Tatoiu. Altfel nu îmi explic. Evident, micuțul Bănicioiu este acum foarte optimist cu privire la cariera lui, la tocurile de pantof și la saloanele de masaj pe care le frecventează, respectiv la sprijinul de imagine la care se poate aștepta. Speranțele medicinei românești zac acum în trupul lui olteanului verde Gabi Cotabiță. Sănătate!, scrie RT.

Tot pe principiul „Geoană la Moscova”, o grămadă anostă de cumpănași au sărit la gâtul lui Victor Viorel când acesta a mers la Baku. Ei, și ce? Nu a fost și Lady Gaga? În ritmul ăsta, copiii vor învăța la școala că Rusia nici nu există. Cu toate că acolo există un cetățean care ia în calcul să atace NATO. Deocamdată spune că nu e nebun s-o facă. Eu nu aș traduce chiar așa. Toată mediocritatea ce conduce acum România se face că nu vede că un foarte probabil război în Ucraina se va răsfrânge asupra țării noastre. O Ucraină care, repet, deține ilegal teritorii românești și despre care nimeni nu scoate un cuvințel. Senzația mea este însă că multă lume începe să pună la îndoială capacitatea establishmentului de la București de a identifica un interes național real, altul decât obediența necondiționată față de Potomac City. Un lider care va reuși să armonizeze interesele României cu cele ale partenerilor strategici va fi cu siguranță un erou național. Și întreb: sunt domenii în care România poate coopera strategic cu Rusia? Eu spun că da, mai afirmă russiatoday.ro.

DESPRE DEMISIA LUI IOAN RUS: Ioan Rus a fost demis din funcția de ministru. Din păcate pentru niște declarații în prag de moțiune și nu pentru incompetența crasă de care a dat dovadă. Oare să nu se fi prins Victor Viorel că Rus lua bani de la Paszkani și că grupul de la Cluj e prea liberal pentru a servi într-o manieră social-deomocrată? Sau iar o freacă unii vârtos pe sub șorțulețe? Glumind, cred că incompetența proverbială în ceea ce înseamnă construcția de autostrăzi în România are legătură cu teama noastră ancestrală de o posibilă invazie rusă și cu blocarea trupelor Kremlinului pe linia Carpaților, acestea riscând evident să se împotmolească pe coclaurile ce ar trebui străbătute de motorways.

IOHANNIS DUPĂ 6 LUNI DE MANDAT: Klaus Werner își face bilanțul după 6 luni. Constatăm că vorbește engleza mult mai bine decât predecesorii săi, fie că aceștia bișnițau prin bordelurile marinărești sau promovau bolșevismul cu față umană. De Emil, scuzați. Nu s-a remarcat nici măcar prin impotență politică. Altfel, am mai scris o carte, am mai văzut un film… Și am mai încercat cu Alinuța să dăm jos guvernul lui Oprea. Ne lipsește alternativa, Blaga și Ludovic fiind mai degrabă nume de poeți filozofi sau de personaje ale lui Louis de Funes. Alinei i-ar prinde bine un un consilier de tip Isărescu. Are ceva, doar că e mai scurt și mai moale. În fine, începem să ne cam lămurim cum e și cu nemții ăștia. Nici nu știu de ce aveam atâtea așteptări cu privire la raționamentul teuton. După 2 războaie mondiale și un Holocaust ar trebui să fim convinși că alde fritz au un foarte precar simț al realității.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...