spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăExterneRUSSIA TODAY: În Grecia, am învins! Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi...

RUSSIA TODAY: În Grecia, am învins! Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declanşat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri/ Blasfemicii vor plati

-

Da, se pare că în Grecia am învins! Globaliştii şi servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!, scrie pe siteul russiatoday.ro seful publicatiei, Dan Musetoiu.

Implicaţiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la dispariţia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel şi Hollande au cerut deja o reuniune de urgenţă a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinţi, învinşi cu propriile arme, politicienii corupţi ai Europei spun că rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parcă respectarea voinţei unui popor suveran ar trebui să aibă aprobarea lor. Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declanşat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper să nu se oprească până nu va ajunge şi la noi, mai spune seful Russia Today din Romania.

După reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn că istoria nu s-a terminat. Globaliştii, ideologii sclaviei moderne, care încearcă să ne convingă că Troika finaciară este noua Sfântă Treime a mileniului trei, la care ar trebui să se închine toată suflarea planetei, au pierdut. Şi vor mai pierde, bătălie după bătălie, pentru că asta este soarta blasfemicilor, prezice Musetoiu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...