spot_img
24.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăEconomieAgriculturaRușii de la Sputnik: Vosganian turnat de o vecină de unde își...

Rușii de la Sputnik: Vosganian turnat de o vecină de unde își cumpără ouăle

-

Vecina, o cunoscută jurnalistă, îi numără lui Varujan ouălele cumpărate din surse mai puțin fiscalizate.  „Fiecare ou mâncat de la găină din curte ‘văduveşte’ bugetul de cincizeci de bani”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook, notă preluată de întreaga presă — și transformată într-un val de revoltă împotriva politicianului scriitor, finanțist și muzician, scrie portalul rusesc Sputnik.

- Reclama -

Am selectat o reacție de pe Facebook a unei vecine a lui Varujan, o jurnalistă cunoscută, dar care semnează cu pseudonim pe rețeaua de socializare — „Matty Crissa”. Iată comentariul „dezvăluitor”, în dialog cu o altă jurnalistă, Cristina Leordeanu, spune siteul rusesc:

Matty Crissa: „S-a tâmpit rău Varujan. Pentru că este vecin cu mine am să-l intreb de ce nu cumpără ouă de la MegaImage, ci de vis a vis. din Piața Gemeni de la doamna Geta? Ouăle provin din gospodăria proprie a doamnei Geta, din comuna Valea Dragului!”

Cristina Leordeanu: „Ce naiba să mai zici? Ce poți să mai zici?”

Matty Crissa: „Cr…in! Niciodată nu l-am agreat. Un parvenit — cu ltaif însă”.

Roxana Munteanu: „Aaaa! Păi ce facem? Favorizarea infractorului?”

Matty Crissa: „Evident! Doamna Geta are cei mai buni din lume castraveciori murați cu usturoi….zacuscă…”

Deci, cum răspunde Varujan Vosganian acestei „dezvăluiri”? Fă de spune popa, nu ce face popa? Cumpără sau nu din producția gospodăriei, fără prea multe detalii financiare? Că gustul omletei nu ține de TVA…, este concluzia Sputnik.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...