spot_img
17.4 C
București
joi, octombrie 6, 2022
AcasăAnalizeRușii au făcut primul Congres Internațional Antifascist cu atașați militari din 26...

Rușii au făcut primul Congres Internațional Antifascist cu atașați militari din 26 țări

-

Atașați militari din 26 de țări și nouă delegații străine au participat la Primul Congres Internațional Antifascist, care a avut loc în marginea forului Armata-2022 în august, Viktor Gremykin, șeful principalului direcție militaro-politică a Forțelor Armate Ruse.  , a spus vineri.

„Evenimentul a reunit 572 de participanți din rândul veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial, foști deținuți minori ai lagărelor de concentrare naziste, istorici, politicieni, oameni de știință, jurnaliști, reprezentanți ai organizațiilor ruse și internaționale. În ciuda situației politice dificile, nouă delegații din state străine și militari  La congres au participat atașați din 26 de țări”, a spus el.

Potrivit lui Goremykin, congresul a stârnit interes public serios.  „Peste 500 de publicații au fost făcute în mass-media și rețelele sociale, cu peste 120 de milioane de vizualizări de pagini. Peste 95% dintre comentarii au avut evaluări și mulțumiri pozitive”, a spus el.

Primul Congres Internațional Antifascist s-a desfășurat pe 20 august la centrul expozițional Patriot, pe marginea forumului internațional militar-tehnic Army-2022.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...