spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeRusia va cere compensații Occidentului pentru sancțiuni: Dar dacă statele voastre (europene),...

Rusia va cere compensații Occidentului pentru sancțiuni: Dar dacă statele voastre (europene), obişnuite să trăiască fără grijă pe cheltuiala Rusiei, sunt pregătite, aceasta numai timpul o va spune

-

Preşedintele parlamentului rus, Viaceslav Volodin, a declarat miercuri că Rusia va cere compensaţii Occidentului pentru sancţiunile impuse după invazia Ucrainei şi pe care oficialul rus le-a descris drept ilegale, relatează agenţia DPA.

- Advertisement -

”Vom reveni asupra acestei chestiuni şi vom calcula pagubele pe care le-aţi produs economiei noastre. În orice caz, va trebui să plătiţi”, a ameninţat Volodin pe canalul său de Telegram.

Preşedintele parlamentului rus a descris statele europene drept parteneri în care nu se poate avea încredere, întrucât caută noi surse de aprovizionare cu gaze şi renunţă la o cooperare îndelungată cu Rusia.

Volodin susţine că Rusia este pregătită să-şi redirecţioneze exporturile energetice către alte pieţe. ”Dar dacă statele voastre (europene), obişnuite să trăiască fără grijă pe cheltuiala Rusiei, sunt pregătite, aceasta numai timpul o va spune”, a mai remarcat Volodin, unul dintre apropiaţii preşedintelui Vladimir Putin şi considerat de criticii Kremlinul ca fiind una dintre cele corupte figuri din aparatul de putere de la Moscova.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img