spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăAnalizeRusia: Occidentul este "foarte interesat" de deschiderea unui al doilea front în...

Rusia: Occidentul este „foarte interesat” de deschiderea unui al doilea front în Transnistria

-

Țările occidentale sunt extrem de interesate de deschiderea unui al doilea front în Transnistria, considerând că acest lucru va elimina presiunea asupra forțelor armate ale Ucrainei, a declarat joi președintele Comitetului de Apărare al Dumei de Stat, Andrei Kartapolov.

- Reclama -

„Occidentul, după cum înțelegem, în situația actuală este foarte interesat de deschiderea acestui al doilea front. Acest lucru este legat de ideea lor că, dacă acest front se va deschide, Rusia va fi nevoită să-și redistribuie unele dintre mijloacele sale în direcția Transnistriei. atenuând astfel presiunea armatei ucrainene în sud-estul și estul Ucrainei”, a declarat parlamentarul în cadrul unei mese rotunde despre operațiunea de menținere a păcii a Rusiei în Transnistria, la Consiliul Federației.

El a reiterat, de asemenea, că „cel mai mare depozit de muniţie” se află în vecinătatea aşezării Kolbasna din Transnistria. „Desigur, pentru armata ucraineană, care în prezent este total infometată de rachete, gloanțe și arme, obținerea acestor provizii ar fi extrem de utilă, dar ar fi struguri acri”, a subliniat legiuitorul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img