spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeRusia ar prăbuși industria germană

Rusia ar prăbuși industria germană

-

Germania trebuie să fie pregătită în orice moment pentru perturbări majore ale livrărilor de gaze ruseşti, a afirmat luni directorul general al companiei energetice E.ON, Leonhard Birnbaum, într-un interviu acordat publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung, adăugând că trebuie actualizate rapid actualele planuri de urgenţă, transmite Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

„Trebuie să ne aşteptăm în orice moment la oprirea livrărilor. Dacă va fi în mai sau în toamnă, este aproape irelevant. Pentru a fi pregătiţi, trebuie să adaptăm planurile noastre de urgenţă la actuala situaţie şi să clarificăm procesele”, a declarat şeful companiei germane.

Acesta a susţinut că actualul plan de urgenţă al Guvernului german, care prioritizează gospodăriile în defavoarea industriei în cazul în care este întreruptă aprovizionarea cu gaze, ar trebui reconsiderat, reflectând temerile că numeroase firme s-ar putea prăbuşi într-un astfel de scenariu.

„Dacă vorbim de perioade lungi şi de întregi state europene (care să nu mai primească gaze ruseşti), trebuie să ne întrebăm dacă vechile răspunsuri încă sunt corecte”, a apreciat şeful E.ON.

Până acum livrările de gaze ruseşti către Germania au fost stabile, chiar dacă autorităţile au lansat prima din cele trei etape ale planului de urgenţă, pentru a reflecta perturbările în urma conflictului din Ucraina.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...