spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăArmataRusia acuză: Un avion de recunoaştere american a dirijat dronele care au...

Rusia acuză: Un avion de recunoaştere american a dirijat dronele care au atacat baza aeriană rusească din Siria

-

Un avion de recunoaştere american de tipul Poseidon-8 a dirijat dronele care au atacat recent baza aeriană rusească din Hmeimim, provincia Latakia (nord-vestul Siriei), a declarat joi ministrul apărării adjunct al Rusiei, general-colonelul Aleksandr Fomin, citat de agenţia de presă TASS.

- Reclama -

”13 drone au înaintat într-o singură formaţie de luptă, fiind dirijate printr-o comandă unică. În acest timp, un avion de recunoaştere american Poseidon-8 a patrulat deasupra Mării Mediterane în decurs de opt ore”, a declarat generalul rus în cadrul unui forum pe teme de securitate în China.

Atunci când au intrat în acţiune sistemele ruseşti de bruiaj electronic, dronele au fost trecute pe sistemul de ghidare manual, a afirmat ministrul rus, insistând că ghidarea manuală a dronelor a fost efectuată de la bordul avionului de recunoaştere Poseidon-8 care se afla în acel moment în zonă.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...