spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăSpecialRomânii răniți la #Colectiv, externați din spitalele din Bruxelles pentru a face...

Românii răniți la #Colectiv, externați din spitalele din Bruxelles pentru a face loc răniților

-

Un tânăr rănit în incendiul de la Colectiv a fost externat, marți, din Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru a face loc răniţilor din atentatele teroriste care au zguduit capitala Belgiei, transmite B1.ro.

Tot în cursul zilei de marți urmează să fie externați alți trei români, și ei răniți în focul ce a cuprins clubul bucureștean la data de 30 octombrie, din același motiv.

Mediafax anunță că Silviu Ciocăneli a fost deja transportat cu ambulanța la un hotel din Bruxelles.

„Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa” a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în MAI pentru sursa citată.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în Spitalul Miliar ‘Regina Astrid” mai sunt internate şase persoane: Raluca Chiţiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleşag, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...