Românca care a participat la orgiile de la vila lui Berlusconi, chef la Saint Tropez cu Florin Salam

0
136

Flo Marincea, fotomodelul din România, implicată în orgiile de la vila fostului premier italian Silvio Berlusconi, a făcut de ziua ei party cu Florin Salam şi ”cărămizi” de 500 € în cel mai scump local din Saint Tropez, scrie CanCan.

Restaurantul ”Bagatelle”, unul dintre localurile exclusiviste din Saint-Tropez, a fost luat cu asalt de o gaşcă de români, iar manelele au răsunat în cinstea sărbătoritei. Florina ”Flo” Marincea a dansat de a ”rupt” masa pe melodia lui Florin Salam, ”Saint-Tropez”.

Flo Marincea a mai intrat în atenţia presei mondene în urma relaţiei pe care a avut-o cu Stefano Riccuci, ”regele imobiliarelor” din Italia, acum aproape şapte ani, dar se pare că dragostea lor a fost numai una de-o vară, căci românca l-a “tradus” pe mogul cu un alt bărbat. Frumoasa de pe plaiurile mioritice a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se giugiulea cu Daniele Santoianni, fost concurent la “Big Brother 10”. Mai recent, Flo Marincea a fost iubita celebrului Rani Adamescu, fiul vitreg al milionarului Dan Adamescu.