spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriRobert Turcescu: Troc mizerabil Gabriel Oprea-PNL si omul lui Putin/ MRU contra...

Robert Turcescu: Troc mizerabil Gabriel Oprea-PNL si omul lui Putin/ MRU contra pensii pentru tovarasii lui Dogaru, omul Rusiei

-

Ieri in Parlament, Oprea a facut un troc mizerabil: voturile UNPR pentru investirea lui MRU la SIE, contra asa-numitei „reintregiri” a pensiilor militarilor care, de fapt, este bifarea inca unei cerinte din lista lui Dogaru. Care Dogaru s-a angajat sa stringa milionul ala de membri UNPR pina la anul, dupa cum pofteste Oprea. Sa ne intelegem, eu zic ca nu e rau ca MRU s-a intors la SIE (mai ales ca propunerea a venit de la Cotroceni imediat dupa vizita sefului MI6 in Romania) dar nici sa ne ia de prosti Oprea cum ca din dragoste si respect pentru MRU a ordonat el votul de marti. Nu, fratilor, a facut-o scurt pe ideea imi dati, va dau. El a vrut pensiile care se vor traduce in voturi pentru UNPR, Iohannis si PNL au vrut vot pentru Ungureanu la SIE. Sper doar ca Iohannis stie ce face. Interesul national al lui Oprea incepe sa se confunde cu interesul lui Dogaru. Si nu e bine, parerea mea, scrie jurnalistul Robert Turcescu pe facebook.

- Reclama -

Robert Turcescu mai scrie in alta postare: Dovada ca Oprea merge mina in mina cu Dogaru! Si ca e vorba de un troc mizerabil: Oprea l-a votat pe MRU la SIE contra adoptarii pensiilor speciale din proiectul sustinut de Dogaru. Baaaai, treziti-va!

Linkul dat de Robert Turcescu catre siteul lui Dogaru

Mircea Dogaru mai afirma intr-un comunicat de presa, citat de Turcescu: Comunistii de astazi nu sunt Putin, Iliescu sau Ponta, ci Biden, Kerry si Nuland, sotia ideologului Kagan.

DOGARU: VLAD TEPES E MODELUL LUI, TARUL PUTIN E DE ORIGINE INDEPARTATA ROMANA,  UN MODEL DE CONDUCATOR,

Intalnirea mea cu Dughin, in 2013, a fost prilejuita de lansarea, in Romania, a volumului I din cartea sa “Bazele geopoliticii”, cu o postfata de Ilie Badescu. Intrucat gazetele de perete basiste tocmai ma facusera agent CIA si SCMD-ul antena CIA in Romania, am publicat datele intalnirii, precizand ca subiectul a fost Vlad Tepes (in care sunt expert) si care constituie pentru Tarul de indepartata origine romana, Vladimir Putin, un model de conducator. La respectiva intalnire am fost insotit de 6 creiere ale miscarii pentru drepturi si rezistenta nationala a rezervistilor si de consilierul meu, cetatean american. A fost un regal sa asistam la dialogul si confruntarea de idei dintre american si rus.

Mai apoi Turcescu a publicat un alt link cate siteul rezervistilor lui Dogaru cu comentariul: HALUCINANT !!!
Va rog sa cititi acest material: Dogaru il pupa-n cur pe Oprea acum o luna de zile, apoi il ameninta, apoi il pupa iar si toate astea intr-un singur text. Dar e un text care arata cum a executat ditamai generalul cu patru stele, numitul Gabriel Oprea, ordinul primit de la colonelul in rezerva Mircea Dogaru. Oprea vrea voturi, Dogaru a vrut pensii speciale si a obtinut. Cititi textul asta ca sa intelegeti pe deplin trocul ordinar facut de Oprea. 

Mircea Dogaru e cunoscut ca un admirator al lui Vladimir Putin.

Robert Turcescu mai afirma:

Asa si-a facut Oprea partidul: dind grade, decoratii, salarii marite si pensii pentru purtatorii de uniforma, consoartele lor (unele dintre ele intrate in… organigrama!!) si pentru prietenii politici. E corect? E bine? Asa se face? Daca sinteti fericiti, incolonaaaaa-rea! Si bagati pas de defilare cu adeziunea in mina pina la cel mai apropiat centru de recrutare, aaaa, inscriere in UNPR!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...