Liderii PSD Vaslui şi Dâmboviţa: Partidul să înţeleagă un om bolnav

0
431

Preşedinţii CJ Vaslui şi CJ Dâmboviţa, Dumitru Buzatu şi Adrian Ţuţuianu, lideri ai filialelor PSD, susţin că nu este nicio lipsă de autoritate în PSD, că Guvernul este în funcţiune şi majoritatea parlamentară nu s-a destrămat, arătând că ”partidul poate înţelege că un om poate fi bolnav”, transmite Mediafax.

 

 

”Nu este nicio lipsă de autoritate. PSD este organizat bine, are structuri judeţene consolidate, ceea ce Partidul Social-Democrat poate înţelege este că un om poate fi bolnav, trebuie să se trateze bolile respective, să urmeze anumite proceduri medicale. Când va fi momentul, se va întoarce şi vom dicuta despre aspecte ale activităţii din partid”, a declarat Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui.

La rândul său, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, a spus că toată lumea în PSD este fermă în a susţine că partidul trebuie să rămână la guvernare.

”Toată lumea este foarte fermă în a susţine că PSD trebuie să rămână la guvernare. Este opinia tuturor membrilor de partid cu care ne-am întâlnit. În al doilea rând, trebuie să găsim acele formule care să ne asigure menţinerea coaliţiei”, a spus Ţuţuianu, care este şi lider al PSD Dâmboviţa.

El a mai arătat că premierul se va întoarce în ţară arunci când sănătatea îi va permite, iar până atunci lucrurile sunt bine gestionate în partid.

”Premierul se va întoarce în ţară atunci când sănătatea îi va permite. Sunt convins că până atunci lucrurile sunt foarte bine gestionate în partid. Partidul nu înseamnă numai structura de vârf, partidul înseamnă noi toţi”, a adăugat Ţuţuianu.