spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăAnalizeRizia Tudorache, președintele PMP Ilfov: Când privești la SĂRMANUL cioloș și ÎNNORATA...

Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov: Când privești la SĂRMANUL cioloș și ÎNNORATA clotilde! Oameni buni, când ești inversat de la tradiţiile, datinile și obiceiurile lăsate de Dumnezeu, când refuzi credința, nu poți fi decât o oaie rătăcită!, măi, USR MINUS!!!

-

Oameni buni! Anumite chestii, pot să le înțeleg dar, chiar să fii pe invers decât este o majoritate, când vorbim și ne raportăm la obiceiuri împământenite, sacre, precum relația cu BIBLIA, îmi este greu să le mai înțeleg!Și, îmi este greu să înțeleg cum funcționează toți, gregar, ca o gașcă ce nu-și poate gândi și articula ideile decât copiind de la unii, de la alții, și asta chiar că mi se pare JOSNIC! Să ai, tu, o cohortă de reprezentanți, la vedere, și bascule întregi la perdea, ai “cocoșului”, și nici ăia să nu fie în stare decât să fure de prin conturile ministerelor, să obțină, prin corupție, cele mai profitabile societăți comerciale, să ia din buzunarul cetățeanului, prin facturi umflate inimaginabil de mult, să stoarcă profituri imense din alimente neconforme, aruncate în piața românească, și să bâjbâi atâta?! , afirmă președintele PMP Ilfov, Rizia Tudorache, candidat la Camera Deputaților.

- Reclama -

CE SUSȚINE RIZIA TUDORACHE:

O fi și aici, firesc, să fie așa, când privești la SĂRMANUL cioloș și ÎNNORATA clotilde!De la PMP ați copiat, în bună parte, când v-ați încropit pe genunchi mesajele pentru electorat, în campanie, multe din ideile susținute și promovate până acum, în Parlament! Ați furat de la un partid mare – prin obiectivele sănătoase susținute pentru cetățeni și țară – , care militează să o facă MARE!Dar, să ajungi să furi și de la PSD, asta nu mai înțeleg! Aaaaaa, asta nu se pune? Nu se pune, pentru că sunteți “pe aceeași gheară”?! Așa cum ați făcut cu numirile la Curtea de Conturi, “bara-bara”?! Așa cum l-au numit pe ciordache de la PSD, si dandarica de la USR, în moțul Consiliului Legislativ?!Oameni buni, când ești inversat de la tradiţiile, datinile și obiceiurile lăsate de Dumnezeu, când refuzi credința, nu poți fi decât o oaie rătăcită!, măi, USR MINUS!!!P.S. Dintre toate animalele care se pot pierde de restul grupului, oaia este cea mai neajutorată atunci când se pierde, este animalul complet lipsit de orientare, în timp ce un câine sau o pisică, dacă se pierd, se orientează cu ușurinta și își regăsesc drumul spre casă. Dar, cu toții știți, că sensul pildei cu oaia pierdută este cu totul altul, și mult mai profund…

Eu, Rizia TUDORACHE, am 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙖 𝙞𝙪𝙗𝙞 𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖 🇷🇴 . 𝙑𝙤𝙞?

Promovare electorală difuzată de Flux 24 Media Communications la comanda PMP Ilfov. COD AEP 11200012

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img