spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăAnalizeRizia Tudorache (PMP Ilfov): Băiatul cu părinții in Germania si șomerul Prim...

Rizia Tudorache (PMP Ilfov): Băiatul cu părinții in Germania si șomerul Prim ministru ne freacă televizoarele si urechile că după 6 va curge lapte și miere!

-

Abureala si minciuna!De dimineata pana seara, pentru băieții ce împart sărăcia împrumuturilor de miliarde de euro, MINCIUNA SI ABUREALA au devenit obișnuințe! Haos, decizii infantile, cumetrii cu BAZBUDUCI pe functii, romani ce primesc oxigen cu porția, cadavrele chinuitilor aruncate in tiruri si containere, poliția si jandarmii cu picioarele in credinta si obiceiurile noastre crestine!!! SI EI?! EI MINT SI NE ABURESC DE DIMINEATA PANA SEARA. Băiatul cu părinții in Germania si șomerul Prim ministru ne freacă televizoarele si urechile, ca dupa 6 va curge lapte si miere!, afirmă liderul PMP Ilfov, Rizia Tudorache, candidat la Camera Deputaților.

- Reclama -

LAPTE SI MIERE pentru EI, așa cum în vremuri grele pentru noi toți, EI au dat si dau tunuri de miliarde de euro! In localuri bine gândite de consultanți platiti cu milioane de euro, plasme cat pereții si nu una, de jur împrejur, culori albastre, ca asa ii place jupanului ales prin manipulare la Cotroceni! EI raschirati pe scaune comode sa nu faca bataturi la curul fin, in lumini difuze sa nu le deranjeze ochișorii si pozitiile de sultan pe divan, vin la amvon si dau cu fluvii de minciuni și abureli in promisiuni! Va vor aduce bani în 10 ani, dacă îi votați pe 6. Deasemenea nu trebuie să faceți nimic daca ii votați in 6, toti la ski, in Florida la plaja, plimbări cu bicicleta, restul timpului la croitor masaj si cumparaturi. El sa aiba doar serviciile pe care le are, guvernul pe care îl are, justiția pe care o are, instituțiile de forță pe care le are. Păi atunci ce vrea in 6? TOTUL, DOAR EL, restul la SPARANGHEL, aici si acolo! Ce nu înțelegeți, ca pana in ’45 cu Bratienii, ei imbuibati pe lângă EL, asigurând caratul către VEST! Către est a fost….Cat tupeu sa ai sa ne minti cu atâta nerusinare de dimineata pana seara, având la indemana trompete bine garnisite in euro?! Cate rânduri de alegeri crezi ca mai merg in minciuna si manipulare grotească in ce te priveste?! Prea multi au morți în familie, prea multi isi duc zilele de azi pe mâine, prea multi aruncați în frig și ger sa-si vândă produsele! Gata cu minciuna si abureala, in 6 ROMANII VA TRIMIT ACASA! A sosit timpul celor ce ne arata adevarul, doar asa putem sa începem să scoatem tara din nevoi! Românii vor discerne si vor lovi cu ștampila de data aceasta ceea ce trebuie. In 6 DECEMBRIE vom scoate afara MINCIUNA SI ABUREALA DIN CELE DOUA PALATE!, mai afirmă Tudorache.

Promovare electorală difuzată de Flux 24 Media Communications la comanda PMP Ilfov. COD AEP 11200012

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img