spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinRezistenții și rezerviștii conduși de Prea Curata îmblănită de Sebi Ghiță vor...

Rezistenții și rezerviștii conduși de Prea Curata îmblănită de Sebi Ghiță vor să ungarizeze România CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

„Rezistenții” încearcă să-și revină politic după scindarea USR-PLUS și dezamăgirea celor câteva luni de guvernare incompetentă cu înregistrări și răngi. Cu o mică „divizie” de presă din recuperații de pe canapeaua lui Coldea și de la chefurile cu lăutari ale Codruței încearcă să reinventeze tema anticorupției cu toate că toți primarii lor ar trebui să fie de mult la Beciul Domnesc.

Ultima găselnița este legea avertizorului de integritate, un pretext pentru ungarizarea și polonizarea României la Bruxelles. Adică prin Prea Curata care a „luptat cu corupția” înfășcând gentuțele și blănurile de la Sebi și Udrea vor să condiționeze fondurile europene pentru România pe modelul Polonia și Ungaria de așa-zisul stat de drept, adică LGBTQ și așa zisa justiție. O bună temă de campanie pentru 2024 când cu cătușele, din nou, în mâini speră că toata țara va cânta „Chilia în Port” iar procuroarea plagiatoare va fi înscăunată la Cotroceni.

Nu trebuie să fii vreun expert ca să nu vezi gradele, rezerviștii și o gașcă de procurori fomiști în spate care speră să ia, din nou, România pe UM.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...