spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightREVOLTĂ: Monica Macovei recunoaște că mai mulți membri M10 au demisionat

REVOLTĂ: Monica Macovei recunoaște că mai mulți membri M10 au demisionat

-

Europarlamentarul Monica Macovei, liderul M10,  recunoaște într-un comunicat că există nemulțumiri în M10 și că mai mulți membri au demisionat. Dar asigură că ea nu pleacă.

- Reclama -

Monica Macovei nu pleacă din M10 și, „așa cum a promis, construiește un partid nou pentru România, bazat pe principii morale, pe lege, pe merit și pe competență”, se arată într-un comunicat semnat, vineri, de Departamentul Comunicare al Asociației M10 privind „plecarea voluntară” a unor membri din cadrul organizației.

„M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare în societatea românească și a adunat în jurul său mulți oameni care cred în Meritocrație, Moralitate, Muncă și Modernizare. Cum se întâmplă, însă, în orice grup compus din oameni diverși, opiniile tuturor nu sunt întotdeauna convergente. Este regretabil că, în urma unor diferende de opinie, un număr de membri ai filialei București au luat decizia de a pleca din organizație. A fost o decizie unilaterală, o respectăm și sperăm ca semnalele prin care aceștia se întorc împotriva M10 sunt false. Le mulțumim pentru munca și eforturile lor. (…) Nu ne schimbăm principiile și rămânem obiectivi și consecvenți, construind pentru țară”, se arată în comunicatul citat, remis vineri AGERPRES.

Joi a demisionat din M10 cel mai apropiat consilier al Monicăi Macovei, Mihai Politineanu.

„Mi-am dat demisia din M10. În urmatoarele săptămâni mă ocup de lucrurile personale, neglijate atâția ani”, a anunțat pe facebook Mihai Polițeanu,președintele Asociației M10 București și cel mai important consilier al Monicăi Macovei, inclusiv în calitatea acesteia de europarlamentar, dar și interfața acesteia cu media.

Polițeanu a revenit mai apoi cu precizări: „Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis e-mail-uri, sms-uri, mesaje pe FB sau m-au sunat. Nu am răspuns aproape nimănui și îmi cer scuze. Îmi iau câteva săptămâni pentru mine să rezolv lucruri personale. Mi-au fost comunicate în ultimele zile tot felul de posibile rezolvări și scenarii prin care sa revin în M10. Vă mulțumesc, dar nu e cazul. În nicio formă și niciodată nu voi mai reveni în această organizație. Vă promit, însă, că vom rămâne împreună toți cei care suntem azi orfani de o formă de reprezentare a valorilor în care credem. Indiferent în ce forma. De altfel, asta mi se transmite și asta îmi doresc și eu”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...