spot_img
28 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăhighlightREVOLTĂ ÎN PNL: Liderul PNL Italia către conducerea partidului: Nu vă mai...

REVOLTĂ ÎN PNL: Liderul PNL Italia către conducerea partidului: Nu vă mai cred nici găinile de la ţară, ați făcut troc cu PSD

-

Postare surprinzătoare pe pagina de facebook a președintelui PNL Italia, Robert Araveicei. Liderul liberalilor români din Italia atrage atenția conducerii partidului că organizația condusă de el și mulți români din diaspora nu doresc votul prin corespondență, considerându-l ”o băşcălie complicată şi de o complexitate birocratică de care numai cei de la Bucureşti puteau să se „păteze”, scrie Gazeta Românească din Italia.

- Reclama -

Surse din cadrul organizației PNL Diaspora au declarat pentru GR că și alți lideri liberali de la organizații din alte țări îl susțin pe Robert Araveicei.

Prin declarația sa, Robert Araveicei îl contrazice și pe purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Raețchi, care cu doar o zi în urmă declarase că proiectul de lege pentru votul prin corespondență, propus de PNL ar fi rezultatul a ”două luni de discuţii cu Diaspora în care am învăţat exact cum trebuie să arate votul la distanţă”. ” Cine v-a spus vouă că cei din diapora doresc votul prin corespondenţă!? Pe cine aţi întrebat voi? Asociaţiile „abonate”!? Keep calm! În diaspora, marea majoritate vrem votul digital, adică modern şi fără prea multă birocraţie” i-a transmis Araveicei deputatului Raețchi.

Liderul liberal din Italia reproșează conducerii centrale jocuri murdare și indiferență față de problemele românilor din Italia. ”Degeaba strigaţi în toate văzduhurile că vă interesează diaspora! Fapte, nu bla bla! După ce aţi făcut trocul între voi, guvernarea şi opoziţia şi nu aţi aprobat mărirea numărului de parlamentari pe diaspora, nu vă mai cred nici găinile de la ţară!” a scris Araveicei.

În finalul postarii Araveicei a mai adăugat un comentariu la fel de neașteptat: ” Deja primesc mesaje în privat să şterg postarea! glumiţi!? Înseamnă că nu mă cunoaşteţi chiar deloc! Deci oricum voi obscura postarea, dar nu fiindcă mi se „recomandă”, fiindcă mizeriile despre care gândesc le ţin câteva ore, maxim 1-2 zile, să nu-mi murdăresc prea tare profilul şi deoarece incompatibile cu chestiile mele personale!”

Cu o doză de umor, Robert Araveicei conclude: ”Încă mai sunt preşedintele PNL Italia! ore 21.00…”

Contactat telefonic, Robert Araveicei a declarat că nu are nimic altceva de declarat iar reproșurile aduse nu ar trebui să-i mire pe liderii de la București. ”Tot ceea ce am scris în postare a fost adus la cunoștința conducerii PNL Diaspora și altor lideri de la București la diferite întâlniri sau ședințe…din păcate fără niciun rezultat.”

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...