spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateRețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

-

Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar fi fost agent CIA sau Mossad, care aduna informaţii despre oamenii influenţi, inclusiv despre oameni de ştiinţă de la Harvard, relatează The New York Post.

- Reclama -

În cadrul podcastului său, disponibil pe platforma de streaming Spotify, Rogan şi invitata sa, comedianta Whitney Cummings, au vorbit despre Epstein, mort în 2019.    „Ei bine, cu siguranţă a donat nişte bani ştiinţei”, a afirmat Rogan, referindu-se la faptul că Universitatea Harvard a primit donaţii de 9 milioane de dolari de la pedofilul Jeffrey Epstein.

„Ştii, am avut o conversaţie cu un om de ştiinţă care a fost şocat de cât de puţini bani a donat Epstein, de fapt. El aducea oameni la petreceri. Ca şi cum ar fi o operaţiune de informaţii. Oricine a condus-o, fie că era Mossad-ul, fie că era CIA, fie că a fost o combinaţie a ambelor, a fost o operaţiune de informaţii. Ei aduceau oameni şi îi compromiteau.   Şi atunci când îi compromiteau, foloseau orice aveau asupra lor pentru a le influenţa opiniile şi modul în care îşi exprimau acele opinii. Şi nu ştiu de ce ar vrea să facă asta cu oamenii de ştiinţă, ceea ce este cu adevărat ciudat pentru mine”, a comentat Rogan.  

Fosta iubită a acestuia, Ghislaine Maxwell, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore şi abuzuri sexuale pe care le-a săvârşit împreună cu Jeffrey Epstein.    Existau zvonuri potrivit cărora răposatul tată al lui Maxwell ar fi avut legături cu Serviciul de Informaţii israelian Mossad. 

În august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane. Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”. Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agenda apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall.Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein.

Cazul Jeffrey Epstein a cutremurat opinia publică: un miliardar, care se presupune că a abuzat sexual sute de fete, scăpând aproape nepedepsit. Iar cu cât ies mai multe detalii la lumină, cu atât devine mai clar: și alte personalități ar putea fi implicate în rețeaua de trafic de persoane în scopuri sexuale.

Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, ar fi forțat și el fete mijlocite de Epstein, să întrețină cu el relații sexuale. Fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare cu viața în anii 2000. Iar despre Bill Clinton și Donald Trump se știe că erau prieteni cu Epstein.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...