spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeRepublicanii anunță atacul la Biden prin fiul Hunter

Republicanii anunță atacul la Biden prin fiul Hunter

-

Republicanii nu intenționează să-l citeze pe președintele Joe Biden să depună mărturie în cadrul anchetei asupra activităților sale, a declarat vineri congresmanul Jim Comer, un republican din Kentucky.

- Reclama -

„Nu există planuri de citare a lui Joe Biden. Există planuri de citare a [fiului lui Biden] Hunter Biden”, a spus el într-un interviu pentru CNN.

Se așteaptă ca Comer să prezide Comisia de Supraveghere și Reformă din noua Cameră a Reprezentanților, care urmează să înceapă activitatea în ianuarie. Controlul asupra Camerei Reprezentanților le revine republicanilor în urma alegerilor intermediare din 8 noiembrie.

Potrivit lui Comer, este destul de „complicat” să fie citat președintele în exercițiu să depună mărturie. Cu toate acestea, în cuvintele sale, ancheta se concentrează mai degrabă pe președinte decât pe fiul său.

El a declarat, într-o conferință de presă joi, că republicanii din Camera de lucru lansează prima anchetă asupra presupusei participări a președintelui Biden la schemele de afaceri internaționale ale membrilor familiei sale. Din perspectiva parlamentarului, există „întrebări despre dacă președintele Biden reprezintă un risc pentru securitatea națională” și dacă a fost compromis de un alt guvern.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img