spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăhighlightReplica halucinanta a Andreei Paul in scandalul violului de la Vaslui: Eu...

Replica halucinanta a Andreei Paul in scandalul violului de la Vaslui: Eu mă cert acum cu Rovana Plumb

-

„O, Doamne, dar nu-l cunosc! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb. Dacă îmi preluați comunicatul pe care l-am transmis azi-dimineață prin biroul de presă al PNL, aș aprecia enorm. De violatori să se ocupe altcineva (n.r. – şefa PNL a spus această propoziţie râzând). Chiar nu mă ocup. Chiar nu cunosc cazul. Vă spun drept: nu cunosc. Vă trebuie un politician de profil care să se ocupe de jurisprudenţa asta. Nu cunosc cazul, domnule. Nu pot să mă exprim doar de dragul exprimării. Discutăm la un alt nivel acum. Deci vă stau alături, vă răspund la orice problemă, dar să țină, totuși, de economie, pentru că aici am eu expertiza. Nu mă pricep la toate – îmi pare sincer rău”, a declarat pentru psnews primvicepresedintele PNL, Andreea Paul, intrebata de cazul de la Vaslui unde cei 7 violatori ai unei fete minore au fost lasati in libertate de judecatori.

- Reclama -

Mai multi politicieni au comentat cazul de la Vaslui. „Mi se pare inacceptabil ce s-a intamplat la Vaslui. 7 indivizi au violat barbar o fata si sunt liberi. Nici macar arest la domiciliu. Cred ca avem o problema. Nu sunt adeptul comentariilor despre actele justitiei, dar uneori cred ca trebuie sa reactionam. Nu mi se pare ok.”, a scris pe facebook deputatul Cristian Rizea, presedinte PSD Sector 5.

Sunt revoltat! Oamenii aia trebuiau arestati. Parchetele noastre aresteaza pe delatiuni, dar pe umilirea definitiva, pentru toata viaţa, a unui copil, ii pun in libertate. Deci sunt revoltat, mai ales ca eu am fost doua legislaturi deputat de Vaslui. Cum sa violezi in modul asta? Orice viol este dezgustator si profund antisocial, daramite un grup de nemernici care batjocoresc un copil si sunt lasati in libertate, ca nu-s pericol public. E revoltator!”a spus pentru psnews fostul presedinte Traian Basescu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...