spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăcoronavirusRegulile în restaurante: Ce se întâmplă cu Masca și termometrul

Regulile în restaurante: Ce se întâmplă cu Masca și termometrul

-

Mesele de pe terasele restaurantelor și barurilor trebuie amplasate la o distanță de cel puțin 2 metri una de alta, cu un culoar liber între ele de 1,5 metri cu tot cu scaune, clienții vor fi obligați să poarte mască de protecție doar în anumite zone, nu și la masă, iar numărul de clienți aflați la o masă va fi limitat la 6-8 persoane, sunt normele finale stabilite de Asociația Restaurantelor din România (HORA) cu Guvernul, transmite Profit.ro.

- Reclama -

ALTE REGULI:

– clienții vor fi obligați să poarte măști doar în zonele de confluență, atunci când se ridică de la masă și merg la toaletă sau la bar sau se întâlnesc cu alți clienți de la mesele vecine. La masa lor nu trebuie să poarte mască. – la o masă au voie cel mult 6-8 persoane. – după fiecare folosire a mesei, aceasta trebuie dezinfectată. Restaurantele trebuie să cumpere dezinfectanți – triaj epidemiologic pentru angajați – li se va lua temperatura la fiecare intrare în schimb, care nu trebuie să depășească 37 de grade pentru a fi primiți la muncă. – va fi la latitudinea barurilor dacă vor sau nu să testeze și temperatura clienților.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...