Rectificarea pe scurt: Se taie 4,8 miliarde lei de la investitii. Da, cititi corect: se taie bani de la investitii. Se taie bani de la Pilonul II de pensii

0
80

de Adrian Câciu, economist

Rectificarea pe scurt: Se taie 4,8 miliarde lei de la investitii. Da, cititi corect: se taie bani de la investitii. Se taie bani de la Pilonul II de pensii. Da, citiți bine, se taie bani de la Pilonul II de pensii!

Sigur nu vă veti isteriza că banii vostri și etc. Doar aveti ceea ce v-ati dorit!Socant?Majorarea pensiilor si a indemnizației a fost facuta fara a fi toti banii in buget. Cum era aia cu sursa de finanțare? Detalii in poză, acum se pun bani de pensii. 1,49 miliarde lei. (s-au luat prea mult la rectificarea a doua pentru ca Violeta nu a stiut sa calculeze. Acum se pun la loc. Profesionisti.) In subsidiar deficitul este mai mare de 9,1% ajungand la 9,5% pentru ca sunt incluse veniturile din licitatia 5G, licitatie care nu se va putea organiza în acest an, având în vedere poziția ghiocel adoptată în domeniu.

Na, acum cred ca toata lumea s-a lămurit că ati fost mințiți tot timpul acestui an. Cine se jura ca nu taie de la investiții si acuza? Cine? Cine?