spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăSpecialRăzboiul Mălin Bot-Sabin Orcan la faza pe bani/ REPLICA LUI ORCAN: Să-i...

Războiul Mălin Bot-Sabin Orcan la faza pe bani/ REPLICA LUI ORCAN: Să-i explice cineva micului cerșetor de likeuri și dolari

-

Ca să fie credibil, când spune ca nu are în spate interesele unor moguli sau penali, Sabin Orcan ar trebui sa ofere public următoarele informatii: 1. De unde provin cei 73.000 de lei investiți de bugetarul J. D. S in noua firma. 2. Sa explice care este sursa profitului de 254 de mii de lei pe an al firmei Advertis SRL care are un singur angajat și cum e posibil ca un bugetar sa aibă asemenea performanta economica. 3. Sa explice public de ce nu și-a înregistrat firmele pe numele lui și dacă a activat ca jurnalist și agent de publicitate, se afirmă într-un video publicat de Comunitatea ”Susțin presa liberă, Respect” și mediatizat de fostul jurnalist Mălin Bot intrat în conflict cu fostul său șef Sabin Orcan.

- Reclama -

Bot a difuzat pe youtube un video cu acuzații grave.

Orcan urmează să lanseze pe 10 mai ediția de România a publicației Newsweek, obținută prin cumpărarea unei francize de la revista americană.

Cand am vazut 254 de mii de lei pe an profit, mi-a cazut fatza. Eu zic ca ar trebui sa ne lamureasca Sabin cum e cu investitorul ”bugetar”. Ce contracte bănoase a rulat ”bugetarul” pe a doua firmă? La ce ii trebuia partenerei lui un job in administratia domnului Firea-Pandele, dacă se ocupa cu o firmă care merge atât de bine? Cine e angajatul ăla. mină de aur, care de unul singur face 2,4 miliarde de lei vechi profit?, afirmă Bot.

Bugetarul sugerat în material ar fi soția lui Sabin Orcan.

Mălin Bot și Sabin Orcan sunt într-un război deschis cu dezvăluiri de ambele părți.

REPLICA LUI SABIN ORCAN:

Să-i explice cineva micului cerșetor de likeuri și dolari cum funcționează economia de piață.
Firma cu un singur angajat – ăla fiind eu! – a soției mele face profit de când s-a înființat.
Motivul e cât se poate de simplu. Îl poate înțelege chiar și un trepanat care n-a condus în viața lui o afacere.
Și anume că toate contractele pe care le-am avut – cu B1 TV, România liberă și, acum, Newsweek – au fost pe firmă, nu pe persoană fizică.
O firmă care plătește TVA și care n-are nicio datorie și niciun contract cu statul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img