spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăSpecialRăzboiul Mălin Bot-Sabin Orcan la faza pe bani/ REPLICA LUI ORCAN: Să-i...

Războiul Mălin Bot-Sabin Orcan la faza pe bani/ REPLICA LUI ORCAN: Să-i explice cineva micului cerșetor de likeuri și dolari

-

Ca să fie credibil, când spune ca nu are în spate interesele unor moguli sau penali, Sabin Orcan ar trebui sa ofere public următoarele informatii: 1. De unde provin cei 73.000 de lei investiți de bugetarul J. D. S in noua firma. 2. Sa explice care este sursa profitului de 254 de mii de lei pe an al firmei Advertis SRL care are un singur angajat și cum e posibil ca un bugetar sa aibă asemenea performanta economica. 3. Sa explice public de ce nu și-a înregistrat firmele pe numele lui și dacă a activat ca jurnalist și agent de publicitate, se afirmă într-un video publicat de Comunitatea ”Susțin presa liberă, Respect” și mediatizat de fostul jurnalist Mălin Bot intrat în conflict cu fostul său șef Sabin Orcan.

Bot a difuzat pe youtube un video cu acuzații grave.

- Advertisement -

Orcan urmează să lanseze pe 10 mai ediția de România a publicației Newsweek, obținută prin cumpărarea unei francize de la revista americană.

Cand am vazut 254 de mii de lei pe an profit, mi-a cazut fatza. Eu zic ca ar trebui sa ne lamureasca Sabin cum e cu investitorul ”bugetar”. Ce contracte bănoase a rulat ”bugetarul” pe a doua firmă? La ce ii trebuia partenerei lui un job in administratia domnului Firea-Pandele, dacă se ocupa cu o firmă care merge atât de bine? Cine e angajatul ăla. mină de aur, care de unul singur face 2,4 miliarde de lei vechi profit?, afirmă Bot.

- Advertisement -

Bugetarul sugerat în material ar fi soția lui Sabin Orcan.

Mălin Bot și Sabin Orcan sunt într-un război deschis cu dezvăluiri de ambele părți.

REPLICA LUI SABIN ORCAN:

Să-i explice cineva micului cerșetor de likeuri și dolari cum funcționează economia de piață.
Firma cu un singur angajat – ăla fiind eu! – a soției mele face profit de când s-a înființat.
Motivul e cât se poate de simplu. Îl poate înțelege chiar și un trepanat care n-a condus în viața lui o afacere.
Și anume că toate contractele pe care le-am avut – cu B1 TV, România liberă și, acum, Newsweek – au fost pe firmă, nu pe persoană fizică.
O firmă care plătește TVA și care n-are nicio datorie și niciun contract cu statul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img