AcasăDezvaluiriRĂZBOI LA VÂRFUL PNL: Șobolanule ești atât de nesimțit! Măăăăă! Nu ți-e...

RĂZBOI LA VÂRFUL PNL: Șobolanule ești atât de nesimțit! Măăăăă! Nu ți-e rușine?

-

Lucian Duță, secretar executiv PNL, fost președinte CNAS, îi transmite pe facebook deputatului tot PNL Mihai Voicu, candidat acum în diasporă, că este un ȘOBOLAN.

”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politica românească!”, îi scrie Lucian Duță lui  Mihai Voicu conform Gazetei Românești de la Roma.

voicuface1-pngUn alt secretar executiv, fost vicepreședinte TNL, Ion Calmîc, îi atrage atenția lui Voicu asupra celorlalți candidați de pe lista PNL din diaspora:

”Cu Barbăroșie si Aramă pe listă nu aveți șanse, sunt niste comuniști, una a votat pentru Voronin Președinte, altul nu s-a implicat cu un deget să deschidă secție de vot”.

Comentariile au apărut pe profilul lui Mihai Voicu la o postare cu un interviu acordat de acesta unei publicații românești din Canada.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...