spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeRĂZBOI ÎN ALDE: Daniel Constantin a înghițit-o

RĂZBOI ÎN ALDE: Daniel Constantin a înghițit-o

-

Tensiuni în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, îl atacă pe copreședintele Daniel Constantin despre care spune că „și-a dat seama că este penibil să te opui organizării Congresului, în condițiile în care peste 30 de organizații județene au luat această hotărâre”. Constantin „a înghițit-o pentru că nu avea încotro”, mai spune vicepreședintele ALDE.

- Reclama -

„Domnul Daniel Constantin visează frumos, cu ochii deschiși, spunând: PC a stat la baza formării ALDE. Realitatea este alta și, de aceea, Daniel Constantin a acceptat organizarea Delegației Permanente Naționale în vederea stabilirii Congresului. Și-a dat seama că este penibil să te opui organizării Congresului, în condițiile în care peste 30 de organizații județene au luat această hotărâre, mai ales când ai și statutul de copreședinte. A înghițit-o pentru că nu mai avea încotro!Dacă ne uităm pe rezultatele de la alegerile parlamentare vom vedea că sunt două organizații de la fostul PC în primele 10. Cum să ne explicăm de ce PC nu depășea 1% în sondaje până la fuziunea cu PLR?”, se arată într-un comunicat de presă trimis de ALDE.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...